O Nama

Dragi klijenti….

Sa zadovoljstvom Vas pozivam u kozmetički salonu “SVIJETLANA”.

Salon je počeo s radom 2.siječnja.2005. godine. Višegodišnje stručno usavršavanje i praktično primjenjivanje novih kozmetičkih metoda uljepšavanja i liječenja lica i tijela stvorilo je veliki krug zadovoljnih,stalnih i povremenih klijentica kozmetičkog salona “SVIJETLANA”. Dolaskom u kozmetički salon “SVIJETLANA” težnja nam je da i Vi osjetite djelić opuštajućeg ugođaja za vrijeme korištenja bilo kojeg od naših tretmana.

Usredotočenost na kvalitetu i individualan pristup prema svakoj klijentici / klijentu pretpostavlja visoku stručnost i srdačnost djelatnica kozmetičkog salona “SVIJETLANA” koje imaju veliko iskustvo u pronalaženju najboljih rješenja za Vaše lice i tijelo. Suvremeni kozmetički tretmani ne moraju biti naporni i dugotrajni.

Osjećaj ugode i opuštenosti je ono što možete očekivati za vrijeme kozmetičkog tretmana u našim prostorima. Otvorenost i susretljivost osoblja pomoći će Vam pri tome stručnim savjetom pronaći kozmetičke usluge i preparate koji baš Vama najviše odgovaraju. Zahvaljujem cjelokupnoj dosadašnjoj klijenteli na ukazanom povjerenju korištenja naših usluga, a Vaše zadovoljstvo je najveći poticaj za nastavak uspješnog rada i najbolja preporuka za buduće korisnike usluga kozmetičkog salona “SVIJETLANA”.

Svijetlana Bukovac 

Pratite nas...